Storitve

DOBAVA

Oprema je iz tekoče zaloge dobavljiva takoj. V kolikor želenega blaga na zalogi nimamo, vas obvestimo o najkrajšem možnem roku dobave in vam blago dostavimo skladno z dogovorom.

MONTAŽA, SERVIS in VZDRŽEVANJE

Z ekipo izkušenih sodelavcev zagotavljamo tehnično optimalne rešitve projektov in strokovno montažo opreme.

Nudimo vzdrževanje, redni in izredni servis opreme. Poskrbimo, da je vaša oprema v optimalnem stanju, morebitne poškodovane dele pa zamenjamo z originalnimi nadomestnimi deli.

Opravljamo preventivne tehnične preglede vaše obstoječe opreme, preverimo vse elemente, podamo pisno poročilo o stanju in predlagamo morebitne optimizacijske posege.

GARANCIJA

Vsa oprema, ki jo dobavljamo, je najvišjega kakovostnega razreda. Zastopamo izključno mednarodno priznane proizvajalce z dolgoletno tradicijo.

Nudimo garancijo na opremo, montažo in ostale storitve. Ob dobavi opreme priložimo dokumentacijo (TUV), ki dokazuje ustreznost in kvaliteto proizvodov proizvajalca po zahtevah EU standardov.

Vsa potrebna dokumentacija glede varnosti in delovanja opreme (A-testi, statični in drugi izračuni kjer je to potrebno) je v skladu z veljavno zakonodajo in zahtevami inšpekcije za izdajo delovnega dovoljenja.

Naredite prvi korak in zahtevajte rešitev za vas!