Nakup, dostava, montaža in servis skladiščnih regalov

Skladiščni regali so izjemno dobrodošli v skladiščnih ter ostalih industrijskih prostorih. Izjemno pomembno je, da uporabnikom ponujajo odlično nosilnost ter da čim bolj povečajo izkoriščenost prostora. 

Dobro izbrani regali za skladiščenje omogočajo različne tipe skladiščenja. Kovinski regali na primer omogočajo uvozni, potisni in dinamični način skladiščenja. Sestavlja jih lahko cela serija polic, ki razpolagajo z vložki v različnih debelinah ter širinah. Ne nazadnje takšno skladiščno opremo lahko dopolnimo z dodatno opremo, na primer z razdelivci, zaščitnimi mrežami, zaščito pred udarci, nosilci za različne posode ter podobno.

A še preden se lotimo nakupa kakovostne opreme za skladiščenje, je treba najti ustreznega ponudnika. Najbolj dobrodošli so zagotovo tisti, ki ne ponujajo samo nakupa skladiščnih regalov in drugih sistemov za skladišče, temveč nam zagotavljajo še dostavo, montažo in ne nazadnje tudi servis skladiščnih regalov ter strokovno svetovanje.

Nakup in dostava skladiščnih regalov

Nakup regalov za skladišče zagotovo ni mačji kašelj, zlasti pa to velja za vse tiste, ki opremljate večja in zahtevnejša skladišča. V tem primeru je pomembno, da si že na začetku poti izberete izkušenega strokovnjaka, ki vam bo pri izbiri skladiščne opreme učinkovito pomagal.

V našem podjetju Tokas svojim strankam ob strani stojimo ves čas – vse od prvega obiska, ko skupaj določamo najustreznejši tip skladiščnega regala, do potrebnega servisa. Vmes smo strankam ves čas na voljo tudi za strokovno svetovanje.

Takoj po nakupu najustreznejšega regalnega skladiščnega sistema poskrbimo za čim hitrejšo in varnejšo dostavo na dogovorjeno lokacijo.

Montaža skladiščnih regalov

Profesionalna montaža, sestava, predelava in razširitev, čista, hitra ter ekonomična izvedba ter prevzem čistega skladišča so vrednote, na katere naši profesionalni monterji.

Vsi Tokasovi monterji so certificirani in avtorizirani podizvajalci. Njihovo delo je profesionalno, redno se izobražujejo, poznajo vse naše materiale, popolnoma obvladajo pravilne prijeme, razpolagaj z vrhunskim orodjem, s seboj imajo prav vse pripomočke za montažo.

Sposobni, izkušeni in strokovno podkovani monterji vedno poskrbijo za hitro in čisto montažo, ki si jo sami z ekonomskega vidika zagotovo ne morete zagotoviti.

Servis skladiščnih regalov

Tokasova izkušena ekipa sodelavcev vam zagotavlja tehnično optimalne rešitve projektov ter strokovno montažo opreme. Nudimo vzdrževanje, redni in izredni servis opreme. Vedno poskrbimo, da je vaša oprema v optimalnem stanju. Morebitne poškodovane dele zamenjamo z originalnimi nadomestnimi deli.

Na terenu opravljamo preventive tehnične preglede vaše obstoječe opreme, preverimo vse elemente, podajamo pisna poročila o stanju in ne nazadnje predlagamo morebitne optimizacijske posege.

Naše podjetje – Tokas – je eno od vodilnih na področju montažnih skladiščnih sistemov v Sloveniji. Smo specialisti na področju vrhunskih visokokakovostnih skladiščnih regalov, skladiščne opreme in skladiščnih sistemov.

Obiščite nas – Industrijska cesta 1, Grosuplje – ali pa nam za še več informacij pišite na info@tokas.si.