Kupiti nove ali rabljene skladiščne regale

Kovinski skladiščni regali vam morajo v prvi vrsti v prostoru zagotoviti ekonomično izkoriščanje. Za dodaten prihranek pri nakupu skladiščnega regala lahko izbirate tudi med rabljeno skladiščno opremo. Čeprav so skladiščni regali že rabljeni, se lahko še vedno ponašajo z izjemno veliko mero trpežnosti, stabilnosti in ne nazadnje z dolgo življenjsko dobo.

Pri nas v Tokasu imate na izbiro tako novo kot rabljeno skladiščno opremo, ki je namenjena skladiščem, domovom in za druge številne namene. Izdelki se med seboj razlikujejo tudi v sami zmožnosti obremenitve. Pri izbiri najustreznejše skladiščne opreme – nove ali rabljene – vam vselej pomagamo strokovno svetovati.

Cenovno dostopnejši skladiščni regali

Pri nas vam ponujamo tudi rabljene skladiščne regale. To je odlična priložnost za vas, če iščete ugoden in nadvse funkcionalen način shranjevanja. Na voljo vam je rabljena skladiščna oprema v poljubnih dimenzijah, dizajnih ter barvnih paletah. Še posebej je takšna rešitev dobrodošla tedaj, kadar ne iščete specifično izdelanih skladiščnih regalov.

Pri nakupu kakovostnih skladiščnih regalov privarčujete kar nekaj denarja. Pri vsakem nakupu vam naročene regale in drugo skladiščno opremo tudi hitro dostavimo na dogovorjeno lokacijo. Po vaši želji vam lahko naročeno opremo poljubno sestavimo ter kombiniramo.

Kdaj torej kupiti rabljeno skladiščno opremo?

Prav vsako skladišče, podjetje in ne nazadnje tudi dom zahteva ustrezen prostor za shranjevanje predmetov. Primerno izbrani skladiščni regali so vrhunska rešitev za učinkovito organizacijo ter skladiščenje blaga.

Če za skladiščne regale ne želite plačati polne cene ali torej ne potrebujete specifičnih regalov, obenem pa si želite visoko kakovost, se raje odločite za nakup rabljene opreme. Tokasovi strokovnjaki vam pomagajo izbrati najustreznejšo opremo. Rabljeni skladiščni regali so na voljo v različnih velikostih, zmogljivostih ter tipih za uporabo v vseh vrstah objektov; od izjemno velikih skladišč do manjše domače garaže ali kleti.

Naše podjetje – Tokas – je eno od vodilnih na področju montažnih skladiščnih sistemov v Sloveniji. Smo specialisti na področju vrhunskih visokokakovostnih skladiščnih regalov, skladiščne opreme in skladiščnih sistemov.

Obiščite nas – Industrijska cesta 1, Grosuplje – ali pa nam za še več informacij pišite na info@tokas.si.